S-au amplasat containerele de gunoi

pubela

Pâna la implementarea proiectului Consiliului Judetean Mehedinti intitulat “Management integrat al deseurilor solide“, în scopul respectarii conditiilor de mediu si al igienizarii localitatii, Primaria Baia de Arama a achizitionat 150 de eurocontainere de 110 l si 80 de europubele de 220 l.

S-au stabilit aproximativ 100 de puncte de colectare publice pe teritoriul localitatii, atât în zona urbana cât si în 6 sate apartinatoare: Stanesti, Marasesti, Bratilov, Titerlesti, Brebina, Negoesti si s-au amplasat eurocontainere de 1100 l în aceste puncte, pentru colectarea de la populatie.

Pentru institutiile publice si agentii economici, Primaria are pregatite aproximativ 30 de eurocontainere si 80 de europubele pe care le va asigura acestora, pe baza unui contract, în vederea precolectarii deseurilor solide.

Colectarea se efectueaza conform unui program saptamânal cu o autospeciala, se compacteaza si se transporta la groapa ecologica din Târgu Jiu.

Se intentioneaza, în masura mijloacelor financiare existente, achizitionarea si dotarea gospodariilor populatiei cu europubele.

Copyright 2011-2014 -Toate drepturile rezervate - PRIMARIA BAIA DE ARAMA. Interzisa preluarea articolelor fara acordul institutiei, cu exceptia comunicatelor de presa.