Dezvelirea statuii lui Constantin Brâncoveanu

statuia-lui-Constantin-Brancoveanu-Baia-de-Arama-225x300

În data de 26 mai 2011, cu ocazia “Zilelor Liceului” din Baia de Arama,  organizata prin eforturile doamnei director Dunarintu Mihaela, a avut loc dezvelirea statuii domnitorului Constantin Brâncoveanu, care a fost renovata si mutata de la intersectia Tudor Vladimirescu – Victoriei, unde în prezent se construieste o fântâna arteziana cu denumirea “Paralela 45?, la Grupul Scolar Industrial “Constantin Brâncoveanu”.

La festivatate au luat parte, pe lânga cadrele didactice si elevii liceului, domnul primar al orasului Baia de Arama – Dunarintu Ionel-Rafael, doamna director a Grupului Scolar Industrial – Dunarintu Mihaela, doamna deputat Oana Manolescu, domnul Constantin Severin – artist vizual nascut în orasul Baia de Arama si alti oaspeti de seama.

Tot cu aceasta ocazie au avut loc mai multe evenimente, desfasurate la sala de sport a liceului, precum: lansare de carte Oana Manolescu – “Muntii sunt ai nostri”, editia a III-a; lansare de carte Cornel Boteanu – “Baia de Arama”; lansare de carte, Titu Dinut – Mârzacul si înmânarea titlului de Cetatean de Onoare al orasului Baia de Arama domnului Constantin Severin, cunoscut artist vizual, de talie mondiala, originar din aceasta localitate.

Copyright 2011-2014 -Toate drepturile rezervate - PRIMARIA BAIA DE ARAMA. Interzisa preluarea articolelor fara acordul institutiei, cu exceptia comunicatelor de presa.