Anunt public privind decizia etapei de incadrare

PRIMARIA ORASULUI BAIA DE ARAMA titular al proiectului „Crearea unei  infrastructuri publice de turism si dezvoltarea functionalitatilor  in orasul Baia de Arama”,  anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra  mediului si de evaluare adecvata pentru proiectul propus a fi amplasat in orasul Baia de  Arama, judetul Mehedinti.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti din str. Baile Romane, nr.3 in zilele de de luni pana joi intre orele 8,00-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00 .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 

Copyright 2011-2014 -Toate drepturile rezervate - PRIMARIA BAIA DE ARAMA. Interzisa preluarea articolelor fara acordul institutiei, cu exceptia comunicatelor de presa.