Informare privind accesarea fondurilor europene la Baia de Aramă

651x322_caravana-pndr-vine-in-satul-tau-a-ajuns-la-cluj-7028

tractor la aratEchipa de Asistenţă Tehnică coordonată de  LDK Consultants, Engineers and Planners România  implementează pentru Agentia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit o campanie de informare cu privire la implementarea proiectelor europene finanțate prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

651x322_caravana-pndr-vine-in-satul-tau-a-ajuns-la-cluj-7028Această echipă va sosi şi în oraşul Baia de Aramă, marti , 21 mai 2013. Caravana va fi aşezată în faţa primăriei între orele 10-12. În cazul în care vremea nu va fi favorabilă desfasurarii evenimentului în aer liber,  prezentarea va fi sustinută în sala de sport a liceului Constantin Brîncoveanu.

Scopul acestui eveniment este de a face o prezentare a următoarelor măsuri de finanțare aferente:

Axei 1 PNDR – „Îmbunătăţirea competitivităţii sectoarelor agricol şi forestier”

Axei 2 PNDR – „Îmbunătăţirea mediului şi a spaţiului rural”

Axei 3 PNDR – „Calitatea vieţii în mediul rural şi diversificarea economiei rurale”.

 

Toate persoanele interesate sunt aşteptate pentru a se informa  şi pentru a deybate diversele probleme cu care se confruntă  la accesarea fondurilor nerambursabile.

Copyright 2011-2014 -Toate drepturile rezervate - PRIMARIA BAIA DE ARAMA. Interzisa preluarea articolelor fara acordul institutiei, cu exceptia comunicatelor de presa.