Telefon: 0252381020; 0252381473  Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pinterest             Monitorul Oficial Local

demo

Primaria orasului Baia de Arama - Website oficial

Noul site al Primăriei este un mijloc modern de comunicare care vă oferă oportunitatea de a participa şi dumneavoastră la decizii. Programul meu îl cunoaşteţi din campania electorală şi pentru mine el reprezintă un jurământ de credinţă. Baia de Aramă se va schimba aşa cum am promis. Cu siguranţă oraşul nostru se va înnoi permanent.Obiectivele noastre sunt ambiţioase şi vrem să le urmărim pas cu pas până la realizare. Site-ul este o invitaţie la colaborare şi la efort colectiv. Sper să găsiţi aici rodul muncii noastre, a întregii echipe a Primăriei şi a Consiliului local.Aici trăim şi muncim, aici avem familiile şi copiii şi ceea ce vom face e pentru noi toţi. M-aţi ales şi sunt la dispoziţia dumneavoastră. Vreau să construim viitorul împreună!…

Contacteaza-ne rapid
Bine ati venit!

Website-ul primariei Baia de Arama a fost conceput pentru a simplifica procesul de comunicare cu cetatenii, dar si pentru a asigura transparenta decizionala potrivit prevederilor legislatiei in vigoare. Speram ca navigarea sa fie placuta si usoara!

Program de lucru cu publicul:

Luni-vineri – 08:00 : 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

Mini-galerie stiri