Telefon: 0252381020  Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

demo

Primaria orasului Baia de Arama - Website oficial

Informatii contact

 Departamentul de urbanism al primariei orasului Baia de Arama analizeaza, verifica, intocmeste si elibereaza certificate de urbanism, documentatii pentru lucrari de constructii si demolare sau amenajari urbanistice, verifica documentatiile depuse, intocmeste situatiile statistice privind certificatele de urbanism, urmareste executarea constructiilor, colaboreaza cu Serviciul de Cadastru in vederea obtinerii datelor privind regimul juridic al terenurilor, intocmeste si elibereaza corespondenta specifica in vederea completarii documentatiilor de urbanism, redacteaza si emite avizele de urbanism, intocmeste si intainteaza proiectele de hotarare catre Consiliul Local in vederea aprobarii documentatiilor de urbanism. Pentru orice tip de informatie legata de activitatea departamentului de urbanism, va rugam sa contactati responsabilul departamentului:

  1. Responsabil: Doman Marilena
  2. Telefon: 0252.381.473

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2019 17:41
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mai multe din această categorie: « Registru agricol Stare civila »

Contacteaza-ne rapid
Bine ati venit!

Website-ul primariei Baia de Arama a fost conceput pentru a simplifica procesul de comunicare cu cetatenii, dar si pentru a asigura transparenta decizionala potrivit prevederilor legislatiei in vigoare. Speram ca navigarea sa fie placuta si usoara!

Program de lucru cu publicul:

Luni-vineri – 08:00 : 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

Mini-galerie stiri