Telefon: 0252381020; 0252381473  Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pinterest             Monitorul Oficial Local

demo

Politia

Proiect în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Mehedinţi cu ocazia Zilei PFR

     Semnarea la 24 iulie 1864, de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, a decretului prin care se realiza unirea corpurilor grănicereşti din Ţara Românească şi Moldova, a devenit un moment istoric important pentru Poliţia de Frontieră, fiind data de recunoaştere a identităţii instituţionale şi de asemenea temelia organizării moderne de astăzi, care funcţionează la standarde europene.

    Pentru a sărbători această zi de o importanţă deosebită pentru fiecare poliţist de frontieră, în perioada 23-27 iulie 2018, Școala de Perfecționare a Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin a desfășurat un proiect în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți.

    În cadrul acestui proiect, un număr de 60 de elevi, cu vârste cuprinse între 10-17 ani, participanți la ”Tabăra Națională CSI Drobeta”, însoțiți de cadre didactice venite din mai multe județe ale țării, dar și voluntari ai D.J.S.T. Mehedinți, au participat la activitățile menite să le dezvăluie meseria de polițist de frontieră cu tot ceea ce implică aceasta: prezentarea laboratoarelor școlii de perfecționare, instrucție, tehnici de autoapărare, exerciții demonstrative cu câinii de serviciu, tehnica și aparatura din dotare, modul de legitimare al persoanelor la trecerea frontierei de stat. 

    Activităţile din perioada 23 - 27 iulie a.c. s-au desfășurat cu sprijinul Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți și Sectorul Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

    Conducerea Școlii de Perfecționare a Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin felicită poliţiştii de frontieră pentru îndeplinirea cu profesionalism a atribuţiilor conferite de lege şi transmite un sincer La mulţi ani!

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Inspector principal  de poliţie

 

Brucă Ionela

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contacteaza-ne rapid
Bine ati venit!

Website-ul primariei Baia de Arama a fost conceput pentru a simplifica procesul de comunicare cu cetatenii, dar si pentru a asigura transparenta decizionala potrivit prevederilor legislatiei in vigoare. Speram ca navigarea sa fie placuta si usoara!

Program de lucru cu publicul:

Luni-vineri – 08:00 : 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

Mini-galerie stiri