Telefon: 0252381020  Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

demo

Primaria orasului Baia de Arama - Website oficial

Primar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Stimati concetateni

Am gândit realizarea acestui site al orasului Baia de Arama, pentru ca dumneavoastra, cei care locuiti aici, dar si cei care sunt plecati, în tara sau strainatate, sa poata lua contact cu tot ceea ce se întâmpla în orasul nostru. De asemenea, pe aceasta cale ne putem face cunoscuti în tara si peste hotare, pentru a contribui decisiv la valorificarea potentialului economic si uman de care dispune orasul. În acest fel, orice posibil investitor va cunoaste facilitatile pe care le oferim pentru dezvoltarea de afaceri pe raza administrativa a orasului. Am introdus posibilitatea de a fi în dialog cu dumneavoastra, pagina in care ne veti putea adresa întrebari, sugestii si propuneri. Ca primar, doresc sa declar disponibilitatea instiutiei pe care o reprezint de a fi un partener viabil si serios de dialog cu locuitorii care m-au ales si în slujba carora imi desfasor activitatea.

Citit 2908 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2019 19:24
Mai multe din această categorie: « Despre noi Viceprimar »

Contacteaza-ne rapid
Bine ati venit!

Website-ul primariei Baia de Arama a fost conceput pentru a simplifica procesul de comunicare cu cetatenii, dar si pentru a asigura transparenta decizionala potrivit prevederilor legislatiei in vigoare. Speram ca navigarea sa fie placuta si usoara!

Program de lucru cu publicul:

Luni-vineri – 08:00 : 16:00
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

Mini-galerie stiri