Telefon: 0252381020  Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

demo

Orasul Baia de Arama

Miercuri, 26 Iunie 2019 17:42

Informatii suplimentare

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

24 de ani de existență și marcarea Centenarului Marii Uniri - comunicare stiintifica "Abordarea culturii de securitate"

 

Vineri, 30.03.2018, cu ocazia împlinirii a 24 de ani de la înființare, la sediul Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin s-a desfășurat o sesiune de comunicări științifice cu tema ”Abordarea culturii de securitate”. Totodată s-a marcat Centenarul Marii Uniri prin dezvelirea a două basoreliefuri: ”Chipul lui Decebal și Traian” și prin editarea și prezentarea revistei școlii ”Temerarii Frontierei” ediția aprilie 2018.

La evenimente au participat inspector general adjunct cms. șef  Marin Turică, prof.univ. dr. Tudorel Butoi, prof.dr.Tudor Rățoi, alături de reprezentanți ai structurilor din Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Justiției, precum și autoritățile locale.

           

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Inspector de poliţie

Brucă Ionela

Citit 2776 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 17:45
Mai multe din această categorie: « Despre instltutii locale

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Contacteaza-ne rapid
Bine ati venit!

Website-ul primariei Baia de Arama a fost conceput pentru a simplifica procesul de comunicare cu cetatenii, dar si pentru a asigura transparenta decizionala potrivit prevederilor legislatiei in vigoare. Speram ca navigarea sa fie placuta si usoara!

Program de lucru cu publicul:

Luni-vineri – 08:00 : 16:30
Sambata - Inchis
Duminica - Inchis

Mini-galerie stiri